23 96 25 00

Hverdager 8.30-17.00

Fri frakt over hele landet

Over 995kr, ellers kun 88kr

Rask levering

Ordre før 15.30 sendes samme dag

Enkelt & trygt

For bedrifter og privatpersoner

Norges største lager

99% på lager av 20.000 varer


   7 gode tips for hjerne og kropp når du jobber hjemme

   1. Ta pauser

   Når man sitter alene og jobber er man ofte veldig fokusert. Det er jo positivt, men for hjernen er det viktig med små pauser. 5 minutter per time er en bra regel, vann en blomst, sett på en klesvask eller ta en kaffe.

   2. Rør på deg

   Hjemme blir det mye mindre aktivitet for kroppen enn om du skulle vært på kontoret, og du tar deg jo heller ikke fram og tilbake til jobben. Stå oppreist og beveg på armer og ben med jevne mellomrom. Bruk gjerne et stretchband, uten at det trenger å være veldig anstrengende – selve bevegelsen er det viktige. En liten gåtur etter lunsj er også kjempesmart!

   3. Ekstra skjerm og tastatur

   En ekstra dataskjerm er ikke bare mer behagelig og effektivt for arbeidet, det gjør også at du løfter på nakken og retter opp skuldrene. Et laptopstativ med tastatur og mus gir samme gode effekt for nakken og arbeidsstillingen. Mange har også en bra kontorstol på hjemmekontoret.

   4. Mindre statisk - mer ergonomisk

   Det finnes mange andre hjelpemiddel man kan teste for ikke å bli for statisk i sitt arbeid. Enkelte foretrekker underarmsstøtte og sentrert mus, og man kan også ha nytte av hjelpemidler som sitteball, ståmatte og ståbord, fotstøtte eller støtte for korsryggen.

   5. Møt arbeidskameratene online

   Mange savner kontakten med kollegaene når man arbeider hjemmefra. Sørg for å sees kontinuerlig på videomøter, og skaff deg et webkamera dersom din PC ikke allerede har det. Hør med arbeidskameratene hvordan de har det - ekstra omtanke er viktig når vi sitter på våre hjemmekontor. Og glem ikke å del en kaffekopp eller en AW via skjermen!

   6. Dialog med sjef & kollegaer

   Tydelighet rundt arbeidsoppgavene når det kommer til forventninger og mål er viktig når man ikke har de daglige møtene med sjefer og kollegaer. Legg til møter og interne avstemminger for at ting ikke skal falle mellom stolene. Walk and talk-møter er smart, og sørg for at teknikken og det digitale miljøet fungerer.

   7. Som på kontoret

   Bli enig med din arbeidsgivere hva det er som får deg til å jobbe "som vanlig", arbeidsgiveren er ansvarlig for at ditt arbeidsmiljø har samme nivå som på ditt kontor eller arbeidsplass. Foruten selve datautstyret kan det handle om kaffetrakter, rett bredbandsoppkobling, en vifte eller Air Condition, en printer, generelt kontorsutstyr, frukt, te, kaffe, snacks eller noe til kaffen.

   Kontorgiganten har det meste for et velutrustet hjemmekontor. Vi leverer til bedrifter og privatpersoner, og du kan få alt levert hjem til deg.