Vår integritetspolicy i korthet

Kontorgiganten verner om din personlige integritet og streber alltid etter å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Kontorgiganten følger alle gjeldende lover og forskrifter om beskyttelse av personopplysninger. Disse personvernsreglene vil blant annet hjelpe deg å forstå hvilken informasjon Kontorgiganten samler inn og hvordan den forvaltes. Ved å godta retningslinjene for nettsiden i forbindelse med kjøp eller utlevering av opplysninger, godtar du behandling av dine personopplysninger i henhold til nedenstående.

Kontorgiganten (Kontorsgiganten Norge AS) 998 930 170, Postboks 1681 Vika, OSLO, 0120, Norge er personopplysningsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

1. Hvilke personopplysninger behandler vi?

Vi kommer til å behandle de personopplysningene du oppgir eller har oppgitt til oss, eller som vi har samlet inn på nettsiden gjennom informasjonskapsler for å administrere dine kjøp og fullføre våre forpliktelser til deg, som levering av varer og kommunikasjon av bestillingsstatus. Personopplysningene som Kontorgiganten håndterer er ditt navn, din e-postadresse, kjøp, betaling og kjøpshistorikk, leveringsadresse, IP-adresse, nettleser og telefonnummer. For privatpersoner lagrer vi også personnummer ved kjøp. Informasjonen kan også brukes ved identifikasjon, direkte markedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og for statistiske formål. Informasjonen kan også brukes til postlevering, SMS og e-post, samt for markedsføring og informasjon via telefon dersom du ikke har hatt noen innvending mot dette. Du kan når som helst avslutte markedsføring rettet mot deg som kunde på en av følgende måter:

1. Endre innstillingene gjeldene vår kommunikasjon til deg.
2. Avmelde deg fra videre direkte markedsføring for eksempel et nyhetsbrev
3. Kontakte vår kundeservice via e-post: kundeservice@kontorgiganten.no

2. Hvordan bruker vi dine personopplysninger?

Informasjonen kan også brukes til å analysere forbruksvaner for å kunne gi deg relevant informasjon og markedsføring, samt for å forbedre nettsiden, betalingsløsninger og betalingsprosesser. Som privatperson, vil også ditt personnummer bli behandlet i forbindelse med kjøp på oppdrag av (eller på grunn av krav fra) betalings- og kredittselskap som trenger dette ved kredittopplysninger. Informasjonen kan samkjøres eller deles med myndigheter eller våre samarbeidspartnere innen f.eks. trykki og distribusjon, i tillegg til betalingseverandører og kredittselskap for betaling eller kredittopplysning. Kontorgiganten agerer alltid med største forsiktigheten ved slike anledninger. Ved å godta retningslinjene på nettsiden i forbindelse med salg eller utlevering av informasjon så godtar du at dine personopplysninger overføres til land utenfor EØS-området. Dersom hele eller deler av Kontorgigantens virksomheten blir solgt eller integreres med annen virksomhet kan dine personopplysninger utleveres til våre rådgivere, eventuelle kjøpere og deres rådgivere samt overleveres til nye bedriftseiere. Kontorgiganten benytter seg av Googles annonseringstjenester. Du kan lese mer om Googles samling, deling og bruk av informasjon her.

3. Hvordan beskytter vi dine personopplysninger?

For å holde de personopplysningene vi behandler i trygg forvaring har vi flere forholdsregler: Vi har implementert sikkerhetsrutiner og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger som sertifiseringsteknikk for nettlesere. I tillegg har vi sikre brannmurer og antivirusprogramvare for å motvirke og forhindre uautorisert tilgang til nettverket. Kontorgiganten benytter seg også av SSL (Secure Socket Layer), som er en protokoll for sikker dataoverføring via Internett (eller andre nettverk). Du som kunde må sørge for at SSL ikke er avslått i nettleserinnstillingene. For å forhindre uautorisert tilgang ved behandling av betalings- eller kredittkortnummeret, benytter vi oss i tillegg av enveiskryptering.

4. Hvor lenge spares mine personopplysninger?

Godtar du et kjøp og blir kunde hos Kontorgiganten blir informasjonen om deg lagret inntil videre, eller til du selv ber om å få avslutte kontoen hos oss. Du kan når som helst avregistrere deg som kunde. Din informasjon lagres så lenge som nødvendig utifra lovkrav, eller for å oppfylle Kontorgigantens eller Kontorgigantens samarbeidspartneres forpliktelser til deg, f.eks. for å kunne møte leverings- eller garantiforpliktelser. Ved avregistrering av konto hos oss, kan det ta opptil 30 dager før den trer i kraft. Din informasjon lagres uansett ikke lengre enn hva som er tillatt i henhold til gjeldende personopplysningslov.

5. Tilgang til, oppdatering og endring av dine personopplysninger

Du har, i henhold til gjeldende personopplysningslov, rett til å motta gratis informasjon om hvilke personopplysninger som omhandler deg, en gang per kalenderår. Dette gjelder uansett hvordan informasjonen ble samlet inn. Hvis du ønsker en slik informasjon vennligst send en skriftlig forespørsel til oss. Forespørselen skal i henhold til gjeldende personopplysningslov sendes inn signert av deg via post til adressen som er oppgitt på nettsiden. Den kan altså ikke sendes via e-post. Kontorgiganten vil forsikre seg om at din personopplysninger er korrekte og oppdaterte. Dersom informasjonen du har oppgitt til Kontorgiganten endres, for eksempel din e-postadresse, betalingsinformasjon eller ditt navn, eller hvis du ønsker å avslutte din brukerkonto hos oss, vennligst kontakt Kontorgiganten på: kundeservice@kontorgiganten.no. Du kan når som helst be om at dine personopplysninger blir korrigerte, blokkerte eller slettet. Dine personopplysninger blir ikke behandlet til formål for direkte markedsføring dersom du motsetter deg en slik behandling. Du har rett til å tilbakekalle et samtykke av behandling av personopplysninger til enhver tid. En slik tilbakekalling kan være begrenset til bare å gjelde en del av behandlingen, som for eksempel direkte markedsføring.

6. Linker

Nettsiden kan inneholde linker til andre nettsider. Disse personvernsreglene gjelder bare for gjeldende nettside. Når du linkes til en annet nettside bør du lese personvernreglene som gjelder for den aktuelle siden. Vær oppmerksom på at Kontorgiganten ikke er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger på andre nettsider.

7. Endringer i personvernreglene

Kontorgiganten forbeholder seg retten til å foreta endringer i personvernreglene når som helst i den utstrekning endringene er nødvendige for å løse problemer med forstyrrelser eller for å møte nye juridiske eller tekniske krav. Alle endringer i disse personvernregler vil bli publisert på nettsiden.

8. Cookies

Les mer om cookies her